Informatie over de webshop

Ontdek de webshop van KLiNGEL! Dames- en herenkleding, schoenen, sieraden, woonartikelen, de kans is groot dat KLiNGEL heeft wat u zoekt. Het complete warenhuis staat niet alleen vol met artikelen maar KLiNGEL biedt u ook diverse acties en aanbiedingen. Maar ook voor advies zit u bij KLiNGEL goed. Graag willen wij u attenderen op de volgende interessante pagina's.

Outlet

Hier bieden wij u sterk in prijs verlaagde artikelen aan. Bezoek deze pagina daarom regelmatig om onze koopjes te bekijken: het is zeker de moeite waard!

Nieuwe artikelen

Mode moet actueel en bij de tijd zijn. Daarom past Klingel het assortiment voortdurend aan. Zo is onze website telkens weer opnieuw interessant voor u. En om het u gemakkelijk te maken, staan de nieuwe artikelen apart aangegeven in een overzicht, zodat u niet steeds alle rubrieken door hoeft te lopen. Dit overzicht toont de artikelen die onlangs geïntroduceerd zijn. De Klingel website biedt u dus alles: afwisseling, actuele mode en alles overzichtelijk weergegeven! 

Maattabellen

Mooie mode moet natuurlijk perfect passen. Zorg daarom dat u altijd de juiste maat bestelt. Om u daarbij te helpen hebben we hieronder alles voor u op een rijtje gezet. Tip: u kunt de maattabellen ook altijd even bekijken via de link 'maattabellen' op de artikelpagina.

Algemene voorwaarden

Alles wat u over de betaling en levering moet weten, vindt u hier.