Mijn notitieblok

Mijn notitieblok is uw persoonlijke geheugensteun bij een bezoek aan www.klingel.be. Noteer hier de artikelen die u bij een volgend bezoek weer wilt bekijken. Laat u, indien gewenst, tijdig per e-mail aan deze artikelen herinneren. Stel uw verlanglijst uit de genoteerde artikelen voor bijvoorbeeld uw verjaardag, kerst of een trouwerij hieruit samen en laat uw vrienden en familie hier een keuze uit maken.

Artikelen uit de online shop op mijn verlanglijstje zetten

In onze Online-Shop krijgt u door middel van de zoekfunctie of de rubriekenoverzichtpagina‘s direct een afbeelding van een artikel in. Indien een artikel leverbaar is in verschillende kleuren of uitvoeringen, ziet u onder de artikelbeschrijving aan de rechterzijde voor iedere kleur of uitvoering een eigen balk met een selectiemogelijkheid om te kiezen voor een maat en een invoerveld om het aantal aan te geven. Tevens vindt u ook een button om het uitgekozen produkt op het bestelformulier te noteren.

De functies van het verlanglijstje

Vanzelfsprekend kunt u de artikelen vanuit het notitieblok direkt bestellen. Klik op de button 'Op de bestelbon' onder de artikel-afbeelding. Hier kunt u zich per e-mail aan het artikel laten herinneren of het artikel aan uw persoonlijke verlanglijst voor vrienden en familie toevoegen. Klik hiervoor op de button 'Bewerken' en u komt dan op de pagina 'genoteerde artikelen bewerken'. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om voor de geselecteerde artikelen speciale functies te activeren.

Herrinnering

Deze optie kunt u aanvinken wanneer u per e-mail aan dit artikel op uw notitieblok herinnerd wilt worden.

Het is ook mogelijk deze herinnering met regelmatige tussenpozen te laten herhalen.

Wanneer u ons uw e-mailadres al doorgegeven heeft, wordt dit adres als standaard e-mail adres aangegeven. Ook is het mogelijk om het bericht ook nog naar een ander e-mailadres te laten sturen. Dit adres kunt u aangeven onder 'Afwijkend e-mailadres'