• Meer dan 30.000 artikelen
 • Veilig winkelen
 • Kosteloos retourneren
📧 €10 korting voor de nieuwsbrief!Meld u nu aan
📧 €10 korting na uw eerste aanmelding voor de nieuwsbrief!Meld u nu aan

Ruilen en retourneren

Wij hopen natuurlijk dat uw bestelling voldoet aan uw verwachtingen. Als dit om welke reden dan ook niet het geval is, kunt u uw bestelling of een deel hiervan altijd retourneren. U mag artikelen binnen 14 dagen nadat u ze ontvangen heeft naar ons terugsturen. De kosten voor het terugsturen nemen wij voor onze rekening; hieraan zijn voor u dus geen kosten verbonden. Als u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel, kunt u ons dit telefonisch of per e-mail laten weten. Zie hiervoor onze contactpagina. Conform het wettelijk herroepingsrecht mag u ons ook binnen 14 dagen na ontvangst eerst melden dat u uw bestelling wilt retourneren. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om uw bestelling of een deel daarvan daadwerkelijk terug te sturen

Artikelen terugsturen
Bij uw bestelling ontvangt u altijd een retoursticker. Deze sticker kleeft u over het oude adres op het retourpakket. Op die manier kunt u het pakket zonder kosten via een Bpost punt terugsturen. Heeft u geen retoursticker meer? Het retouradres is: Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel, Nederland. U kunt ook een nieuwe retoursticker aanvragen via de klantendienst.

Retouretiket

Klik hier om naar de DHL-portal te gaan.

Voorwaarden terugsturen
De artikelen die u terugstuurt moeten ongebruikt zijn; uiteraard mag u artikelen proberen en/ of passen zoals u dat in een winkel ook mag doen. Als u artikelen meer of langer heeft gebruikt, dan kunnen we u aansprakelijk stellen voor het waardeverlies dat hierdoor is ontstaan. Wij verzoeken u de artikelen bij voorkeur in de originele verpakking naar ons terug te sturen en graag de retourbon bij te voegen.

Terugbetalen
Als u uw bestelling al heeft betaald, betalen wij u zo snel mogelijk en in elk geval binnen 14 dagen na ontbinding van het koopcontract het volledige aankoopbedrag, inclusief standaard verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald. Indien artikelen tegen een toeslag voor speciaal transport of extra snelle levering zijn bezorgd, betalen wij deze kosten niet terug; deze kosten blijven voor uw rekening. Mochten wij uw artikel(en) nog niet hebben ontvangen, dan betalen wij u ook terug als u heeft aangetoond dat u uw bestelling heeft geretourneerd.
Mocht er sprake zijn van een betalingsachterstand, dan betalen wij niet terug. In dat geval verrekenen wij het terug te betalen bedrag met het openstaande saldo.

Wettelijk herroepingsrecht
Wij zijn verplicht u op het wettelijk herroepingsrecht te wijzen. Dit recht houdt in dat u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw bestelling zonder opgave van redenen mag herroepen. Als u onder vermelding van uw retourwens artikelen naar ons terugstuurt, maakt u hiermee gebruik van uw herroepingsrecht. U maakt ook gebruik van dit recht als u ons binnen 14 dagen na ontvangst van het laatste artikel van uw bestelling informeert dat u uw bestelling herroept. U kunt ons dit bij voorkeur schriftelijk of per e-mail laten weten. Onze adresgegevens zijn: KLINGEL, Postbus 200, 2600 Berchem, e-mail: herroeping@klingel.be.
U mag voor uw herroeping gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping. Conform art VI.53 WER gelden er wettelijke uitzonderingen op het herroepingsrecht. Klingel hanteert echter geen uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit houdt dus in dat het herroepingsrecht bij Klingel zonder uitzondering op alle artikelen die u bij ons koopt van toepassing is.

Wanneer u gekozen heeft voor betaling op krediet, dan wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als u gebruik maakt van het herroepingsrecht.


waiting...

€10 welkomstkorting⁴

Nieuwsbrief: €10 welkomstkorting⁴

 • de nieuwste trends
 • exclusieve kortingsacties
 • leuke aanbiedingen
 • stylingtips van onze mode-experts

Nieuwsbrief: €10 welkomstkorting⁴

* Verplicht veld
CONTACT
070 - 23.39.92 (Bestel) (€0,30/min) *Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur
VEILIG BETALEN
 • Overschrijvingsformulier
 • Maandtermijnen met krediet
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bancontact
VOLG ONS
ONZE PARTNERS
 • BPost
VEILIG WINKELEN
 • Be Commerce
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten 5,95€ per bestelling. | 070 - 23.39.92 ( € 0,30/min)