25 Juni 2018 | Bekijk nu: 2 Minuten

Gaat u deze zomer op vakantie? Wij hopen van wel want die voorpret geeft altijd een heerlijk gevoel! Het goede nieuws is dat we met de nieuwe trend ‘All White‘ de vakantiekriebels nog een beetje extra aanwakkeren. Mode in wit doet ons denken aan zon, zee en strand en laat ons stralen. Kortom: witte outfits maken ons vrolijk! Ontdek nu hoe u de ultieme White Look creëert.

All White: arm aan kleur, rijk aan stijl!

Wit van top tot teen? De tijd dat alleen bruiden en verpleegkundigen zo gekleed gingen is gelukkig voorbij. De White Look is echter niet zo wit als het lijkt. Zo mag de outfit gecombineerd worden met kleurrijke accessoires. Dit zorgt voor een mooi contrast en geeft het net wat extra. Bent u nieuwsgierig geworden? Geweldig! Dan stellen wij graag twee outfits aan u voor.

Sporty Stylesporty style

Onze eerste witte outfit maakt van elke dag een vakantiedag. Bent u van plan om een dagje te gaan winkelen in de stad? Dan is het ›› luchtig topje met een ›› smalle jeans van Dress In de perfecte outfit. Wij zijn dan ook dol op de glanzende bloemenprint van het topje en het subtiele bloemenborduursel onderaan de broekspijpen. Om de outfit compleet te maken adviseren wij een paar ›› metallic sneakers. De metallic glans past mooi bij de print van het topje! Om de look af te maken kiezen we ook bij de ›› tas voor glans. Heeft u ondertussen al het gevoel gekregen alsof u over de boulevard flaneert? 😉

Luchtig & Lichtluchtig en licht

In het wit van top tot teen trekt u absoluut alle blikken naar u toe. De kans is ook groter dat u in de zomer zich eerder wendt tot felle kleuren dan in de winter. Maar vooral de ultieme White Look is een echte eyecatcher. Voor de tweede outfit gaan we meer voor een luchtige look. De ›› zomerse tuniek en de ›› modieuze smalle jeans van Dress In sluiten mooi op elkaar aan. Beide hebben een recht model en een aangename stof die prettig aanvoelt op uw huid. De outfit is te combineren met witte sandalen. Maar om de outfit wat meer pit te geven adviseren wij een paar ›› lichtbeige pumps en een ›› tas in een zacht bruine tint maakt het geheel af. De perfecte combinatie voor een heerlijke zomeravond!

Bent u enthousiast geworden over de ‘All White’ trend? Laat het ons weten in een reactie!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met *