25 Januari 2019 | Bekijk nu: 2 Minuten

Het is donker als u opstaat en het is donker als u weer thuiskomt van uw werk. Het is de afgelopen tijd maar grijs en koud. Geen wonder dat er veel mensen in de winter de “Blues” krijgen. Gelukkig hebben wij dé oplossing: uw huis zo knus en comfortabel maken dat u helemaal niet meer weg wilt! Hoe? Graag laten wij u een aantal ideeën zien.

Materialenmix in de woonkamer: de stof maak het verschil

Om een interieur te creëren dat warmte uitstraalt en heel persoonlijk wordt raden wij een prachtige materialenmix aan! Combineer verschillende stoffen en texturen met elkaar om een knus leeshoekje te maken of een fijne plek te creëren om bij te kletsen. Bedek uw zetel met een heerlijk zachte plaid en pluizige kussentjes. Maak het geheel af met een zacht effen vloerkleed om uw voeten lekker warm te houden.

Pyjamadagje tussen de lakens

Lazy Sunday? Niets is lekkerder dan op een grijze en koude winterdag de dag in bed door te brengen. Pak er een boek bij, zet een filmpje op of kruip nog dieper onder de dekens in een heerlijk comfortabele pyjama. Grote kans dat u nog heerlijk even wegdoezelt. 😉

Een spa in de badkamer

Een hele dag in bed blijven is niks voor u? Creëer dan in de badkamer uw eigen wellnessmomentje! Verzamel uw geurige badartikelen, chique handdoeken en zachte badmatten. Laat het bad vollopen en steek een aantal (geur)kaarsen aan. Als u in het bezit bent van een dimmer kunt u ook het licht wat dimmen. Zet tot slot een lekker muziekje op en het ontspannen kan beginnen!

In de winter verdient ons haar net dat beetje extra aandacht. Ons geheim? Een azijnspoeling! Een mengsel van azijn en water maakt het haarzakje glad en reinigt het vuil van uw hoofdhuid. Tevens zorgt azijn ervoor dat het haar er zijdezacht en glanzend uit gaat zien – het is net alsof u bij de kapper vandaan komt. Om het echte spa-gevoel compleet te maken is het leuk om uw haren in een tulbandhanddoek te wikkelen en een bijpassende badjas te dragen.

Op welke manier gaat u thuis het liefst ontspannen? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in de reacties.

 

 

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met *