4 Juli 2018 | Bekijk nu: 4 Minuten

Beste lezer, heeft u er ooit over nagedacht hoe makkelijk wij het hebben in de zomer? Terwijl heren bij hoge temperaturen nauwelijks een alternatief hebben voor een broek, hebben wij de keuze tussen ›› jurken, ›› shorts en natuurlijk ›› rokken. De laatste twee zijn absoluut heerlijk in de zomer. Het maakt niet uit of ze kort, lang, wijd of smal zijn, uw benen stralen in de zon. Daarbij bent u in een mum van tijd goed gekleed. Een echte blikvanger! Bent u enthousiast geraakt? Lees dan onze zes tips voor het vinden van het perfecte model van rok.

KLINGEL presenteert: 6 tips voor het vinden van de perfecte rok!

Iedereen weet dat wat er goed uitziet bij uw beste vriendin, niet perse U ook goed staat. En dat is natuurlijk ook niet meer dan logisch want ieder van ons is uniek en heeft daarom een andere roklengte nodig.

• Kleine vrouwen kunnen het best kiezen voor ›› rokken boven de knie. Modellen die tot de grond reiken laten u er namelijk nog kleiner uitzien.
• Het tegenovergestelde geldt voor lange vrouwen: ›› lange rokken zijn gemaakt voor lange benen. Vermijd rokken die te kort zijn, want dan kloppen de lichaamsverhoudingen niet meer.
• Rokken in  ›› midi-lengte zijn geschikt voor zowel kleine als lange vrouwen. Omdat er weinig been is, kan de kleine vrouw het best hakken dragen om er een paar centimer bij te smokkelen.

Omdat bij het kopen van een rok het niet alleen gaat om kort, gemiddeld of lang, hebben wij nog drie andere tips voor u:

• Vrouwen met brede heupen kunnen het best voor rokken in recht model kiezen.
• Als u een smalle taille heeft, zijn rokjes in A-model de juiste keuze. Tip: doe uw shirt in de tailleband van de rok zodat uw middel nog mooier naar voren komt.
• Plooirokken passen heel mooi bij vrouwen met een smal bekken. De lengte kan variëren afhankelijk van uw lengte.

Less is more: de minirok

minirok

Warm of niet: veel vrouwen houden niet van het idee om een minirok te dragen. Veel te kort en veel te provocerend. Maar niets is minder waar! De minirok is niet meer hetzelfde minirokje, de lengtes kunnen namelijk variëren. Dit betekent dat alle rokken die boven de knie vallen tot de minirok behoren. Wij willen graag het ›› model van imitatieleer van Dress In aan u voorstellen. De rok is klassiek, recht en heel bijzonder vanwege de opvallende zilverkleur. Combineer het met een cool ›› sweatshirt en ›› sneakers voor een casual look.

Klassieker in een nieuw jasje: de midirok

midirok

Zoals u net al heeft kunnen lezen is de midi-rok voor elke vrouw! Het enige waar u op moet letten is hoe u het combineert. Kleine vrouwen kunnen het best ›› hakken dragen om de benen langer te laten lijken. Natuurlijk mogen lange vrouwen dit ook wel, maar zij kunnen ook kiezen voor platte schoenen. Zomerse ›› sandalen of sportieve ›› sneakers doen het bijvoorbeeld heel goed bij lange benen. Als u van romantisch houdt, raden wij een vrouwelijk shirt aan om de outfit af te maken. Wij zijn vooral dol op een bloemenprint of leuk opschrift, en u?

Lang, langer, langst: maxirokkenmaxirok

Last but not least willen wij u een heel bijzonder model voorstellen: de maxi rok! Neem in het bijzonder het model van Dress In in ›› batiklook. De zachte, soepelvallende stof en de split aan de voorkant is perfect voor warme zomerdagen. Of u nu op stap bent in de stad of op kantoor zit, overal zult u goed gekleed zijn met deze hippe rok. Combineer de rok met een ›› shirt in een bijpassende kleur en uw outfit is klaar! Bovendien kunnen ook kleinere vrouwen deze maxirok aantrekken. In tegenstelling tot brede, lange maxi-rokjes, verdwijnt u niet in dit rechte model. Zo ziet u het maar: het hangt allemaal van de pasvorm af!

Heeft u de juiste rok gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

 

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met *