2 November 2018 | Bekijk nu: 2 Minuten

De herfst staat voor rust en gezelligheid, de bladeren zijn kleurrijk en de lucht is koeler. Heerlijk met een hete kop thee plannen maken past helemaal bij onze Schorpioen-vrouw. Nadat we de optimistische » Weegschaal-dame hebben bekeken is het nu tijd om ons te richten op de zelfverzekerde Schorpioen-vrouw. Alles over haar karakter, sieradenvoorkeur en favoriete edelstenen zijn te vinden in onze sieradenhoroscoop.

Deze sieraden passen bij de Schorpioen-vrouw

De zelfverzekerde en loyale Schorpioen-dame bewandelt haar eigen pad in het leven en in de liefde. Ze gaat moeilijkheden niet uit de weg en is bereid alles te geven in relaties. Zo handelt ze altijd volgens het alles of niets principe. Als gepassioneerd en diepzinnig persoon houdt ze niet van oppervlakkige gesprekken maar gaat ze liever dieper op dingen in. Met net zoveel passie en zelfverzekerdheid toont de Schorpioen-vrouw haar » sieradenkeuze: ze houdt van symbolische statement-sieraden en tijdloze sieraden met een magisch tintje.

Goud, zilver of roodgoud: dit draagt de Schorpioen-dame

De Schorpioen-vrouw draagt graag zilveren of witgouden sieraden om haar krachtige en diepgaande kant te benadrukken. Ondanks haar vastberadenheid en sterke karakter is ze nogal terughoudend en hoeft niet per se in het middelpunt te staan. Zowel privé als beroepsmatig heeft de Schorpioen-vrouw moed, kracht, uithoudingsvermogen en compassie. Een beroep op medisch of psychologisch gebied past goed bij haar eigenschappen.

De Schorpioen-vrouw en haar edelstenen

De belangrijkste edelsteen voor de Schorpioen-vrouw is de aquamarijn, ook wel zeewatersteen genoemd. De felbegeerde edelsteen staat symbool voor vrede, vreugde en een harmonieus evenwicht en versterkt het gevoel van liefde en loyaliteit. Daarnaast bevorderd de aquamarijn het zelfbewustzijn, een vooruitziende blik en kalmte en stimuleert het de mentale groei. Met zijn positieve effect op het uithoudings- en doorzettingsvermogen, helpt de aquamarijn de draagster te voltooien waaraan zij begonnen is en nieuwe mogelijkheden te erkennen. Duidelijk de juiste steen voor de hardwerkende en energieke Schorpioen-dame, toch? 😉

Een andere edelsteen die past bij de Schorpioen-vrouw is de malachiet. De naam van de donkergroene malachiet is afgeleid van het Griekse ‘malache’. Deze steen staat voor levenslust en fantasie en versterkt (creatieve) prestaties door een verbeterde waarneming en concentratie. Door zijn positieve invloed kan de malachiet de kwaliteit van het leven verbeteren. Hij draagt bij aan harmonieuze relaties, maar biedt ook troost bij liefdesverdriet. De malachiet helpt de temperamentvolle en trotse Schorpioen-dame haar eigen fouten te accepteren, en is daarom een belangrijke steen voor dit sterrenbeeld.

Naast de aquamarijn en de malachiet, passen ook de turkoois, de amazoniet en de obsidiaans goed bij de Schorpioen-dame.

Herkent u zichzelf in onze horoscoop? Wij kijken uit naar uw reacties!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met *