29 Augustus 2018 | Bekijk nu: 3 Minuten

Tegenwoordig kunnen we kiezen uit allerlei broekmodellen. En dat vinden wij alleen maar positief! Het is daardoor makkelijker geworden om een broek te vinden die voor 100% bij uw figuur past. Zo kan een goed zittende broek helpen uw figuur er op zijn best te laten uitkomen. Maar zo simpel is het helemaal niet om de perfecte broek te vinden. Zo zit de ene broek te strak of te wijdt en maakt de ander dik of plat. Wij helpen u graag met het juiste model te kiezen dat past bij uw figuur. Vergeet niet: het belangrijkste is uiteindelijk dat we lekker in ons vel zitten!

Smalle heupen? Maak kennis met Mia en Laura!

U hebt smalle heupen en wilt graag uw rondingen laten uitkomen? Dan kunt u in het KLINGEL-assortiment het best kiezen voor een broek met pasvorm Laura. Dit model heeft rechte pijpen en een lage taille. Het model is in verschillende soorten verkrijgbaar, van jeans tot ribcord. U gaat liever voor wat opvallends? Misschien is dan het » model met kraaltjes wat voor u, of met » veters aan de pijpen? U zult in ieder geval in elke Laura schitteren!

Tegenwoordig is de jegging niet meer weg te denken uit het modebeeld. Een jegging is een combinatie tussen een jeans en een legging. Het is dan ook zeer geschikt voor vrouwen met uw figuurtype. De » jeggings hebben de pasvorm Mia.

Voor vrouwen met normale heupen: Paola en Lotta

Als u niet bijzonder smalle heupen hebt maar ook niet bijzonder breed, dan bent u niet aangewezen op één broekmodel. Tip: kies een broek die hier en daar iets wegmoffelt, dan komen uw rondingen nog mooier uit.

Bij het KINGEL-assortiment kunnen vrouwen met normale heupen het best kiezen voor een broek met pasvorm » Paola. Dit is een smal gesneden broek met een normale taillehoogte. Dit model onderstreept precies wat deze vrouwen hebben: een welgevormde taille. Kleine details als drukknopen of » borduursels aan de pijpen maken de broek compleet.

Een ander broekmodel dat mooi bij uw figuurtype past is het model » Lotta. Hij zit heerlijk comfortabel door de elastische taille en het elastische materiaal. Dit model sluit dan ook heel mooi aan.

Pure vrouwelijkheid: Frieda en Maria voor brede heupen

U hebt brede heupen? Dan kunt u het best kiezen voor een recht, maar niet al te aansluitend model. Tip: laat de enkellange broeken liggen en draag alleen lange broeken. Dit model laat u langer lijken.

De broekmodellen van » Maria zullen u prachtig staan. Ze hebben een bijzonder comfortabele pasvorm en is in maar liefst 20 kleuren leverbaar!

Het hoogste draagcomfort: broekenpasvorm Anna

Een legging is geschikt voor elk figuurtype! Mits hij goed wordt gecombineerd natuurlijk. Zo adviseren wij voor vrouwen met wat meer rondingen om bijvoorbeeld tunieken of lange blouses te dragen. Voor vrouwen met slanke heupen adviseren wij shirts, blouses en truien die op heuphoogte eindigen. Wij stellen u graag voor aan onze pasvorm Anna. Deze legging is niet alleen comfortabel maar ook super trendy. Kies bijvoorbeeld voor eentje van » zacht imitatiesuède of van » glanzend goudkleurig materiaal.

Welke pasvorm spreekt u het meeste aan? Laat het ons weten in de reacties!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met *