8 April 2019 | Bekijk nu: 3 Minuten

Voor de meeste vrouwen is hun tas van onschatbare waarde. Immers, er gaat alles in wat een gemiddelde vrouw zoal nodig denkt te hebben en dat is nogal wat! Omdat we niet steevast dezelfde tas willen gebruiken, hebben veel vrouwen meerdere tassen. Maar dat weerhoudt ze er niet van om regelmatig weer naar een nieuwe tas uit te kijken. Wat dat betreft is het voorjaar een mooie tijd. Het is hét seizoen waarin volop nieuwe voorjaars- en zomertrends te ontdekken zijn. Uiteraard spelen tassen als modeaccessoire nr. 1 hierin een voorname rol. Dit seizoen zien we uiteenlopende trends in tassenland – kleine of juist heel grote modellen, kleurrijke exemplaren of tassen die heel ingetogen van kleur zijn. Voor ieders smaak en bij elke outfit is er dus de passende tas. Wij laten u met veel plezier vast een aantal highlights uit onze collectie zien.

Nieuwe kleur voor de zomer: koraal voor een pittig accent

De zomer laat een explosie aan kleur zien! Uit de combinatie van warm rood met een zachte pasteltint is een krachtige, vrolijke en frisse kleur ontstaan die elke vrouw kan dragen: koraal. Of u nu bruin, blond of grijs bent, de kleur flatteert iedereen. Koraal laat zich ook makkelijk combineren en zorgt bovendien altijd voor een wow-effect. Koraal doet het zowel mooi bij lichte tinten, maar ook past ook heel fraai bij bijvoorbeeld zwart. Iets gedurfder maar zeker ook erg origineel is de combi van koraal met zonnig geel of intens oranje.
Gaat u in de zomer ’s avonds uit, dan is een clutch in koraal een ideale en elegante oplossing. In een handomdraai geeft u hiermee een leuke twist aan een zomerse witte trendlook. Ook ons avondtasje met opvallende versiering van strassteentjes is een erg mooie eyecatcher. Voor overdag is de schoudertas van CINQUE heel praktisch. Het sobere design uitgevoerd in één kleur is tijdloos mooi.

Kleuren in overvloed op patchwork-tassen

Patchwork – was dat niet een trend uit de jaren 80? Helemaal correct. In de jaren 80 kon het wat patchwork betreft niet kleurrijk genoeg zijn. De patchwork-trend van nu is wat subtieler. Nu wordt ingezet op combinaties van harmonieuze kleuren en een  doordachte vormgeving. Dit seizoen zien we patchwork-tassen met speelse dessins, zachte tinten en smalle hengsels. Ze geven uw outfit iets luchtigs en een extra vleugje elegantie.
Onze tip: let erop dat uw kleding qua kleur matcht met de kleuren van uw patchwork-tas; dit geeft namelijk het mooiste resultaat. Het mosterdgeel van deze praktische shopper van SinaJo staat bijvoorbeeld zeer fraai bij een outfit in zwart/wit. Wit en roze staan garant voor een fris voorjaarspalet, zoals de harmonieuze kleuren van de schoudertas van Aimée laten zien. Ook de schoudertas in cognac-wit is een ideale tas, dankzij de smaakvolle dessins in verschillende nuances.

Klein maar fijn: mini bags voor als u uitgaat

Heel erg handig lijken de zogenaamde mini bags op het eerste gezicht niet, omdat u er weinig meer in kwijt kunt dan uw lipstick en wat kleingeld. Maar, zegt u eens eerlijk: heeft u altijd alles wat u normaliter allemaal in uw tas doet, echt elke dag nodig? Bij een mini bag, ook wel een micro bag genoemd, heeft u alleen het allerbelangrijkste bij u, waardoor deze tasjes zich perfect lenen voor bijvoorbeeld uitgaan. De kleine tasjes zijn er in veel opvallende kleuren – en dat maakt ze tot ware blikvangers.
De mini bag van Collezione Allessandro met paillettenhart en smaakvol dessin is zo’n blikvanger. Geeft u de voorkeur aan een iets minder opvallend design? Dan is dit bordeauxkleurige tasje van merch mashiah misschien meer iets voor u. Door de versiering met klinknageltjes oogt het tasje zowel stoer als vrouwelijk. Houdt u meer van een sportieve tas, dan is de blauwe schoudertas van hoogwaardig, zacht leer, een model van Picard, uw tas.

Heeft u al bedacht welke tas voor u de ideale voorjaars- en zomertas is? Gaat u voor een felgekleurde tas? Of mag het van u wat subtieler en kiest u voor een mini bag? Wij zijn heel benieuwd en wensen u alvast een stralend voorjaar en zonnige zomer toe!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Je e-mailadres zal niet getoond worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met *