Betaalwijze

Betaling

Bij Klingel heeft u de keuze uit meerdere betaalmethoden. U kunt betalen via een overschrijvingskaart, PayPal, kredietkaart, onder rembours of u kunt in termijnen betalen. Zo kunt u betalen op de manier die u het beste past. Het bankrekeningnummer van Klingel vindt u onderaan deze pagina.  

Kopen met kredietkaart

Klingel biedt u de mogelijkheid om online gemakkelijk en veilig met kredietkaart te betalen. Bij facturatie zal uw kredietkaartrekening worden belast met het bedrag van de bestelling. Uw persoonlijke gegevens (adres, klantnummer, bestelgegevens etc.) worden bij ons uit alle formulieren door middel van de zogenaamde SSL-techniek (Secure Locket Layer) gecodeerd overgedragen. Daarmee zijn de gegevens beveiligd tegen toegang van onbevoegden. Meer informatie over ons SSL-certificaat vindt u onder "Gegevensbeveiliging". Wanneer u uw online bestelling met kredietkaart wilt betalen, kiest u tijdens het bestelproces voor "Betalen met kredietkaart" en vervolgens de gewenste kredietkaart. Wij accepteren VISA en MasterCard. Aan het eind van het bestelproces hebben wij de volgende informatie nodig:

- Kaartsoort
- Kaarthouder
- Kredietkaartnummer
- Het uit drie cijfers bestaande controlegetal dat u op de achterkant van de kredietkaart vindt
- De vervaldatum van de kredietkaart

Betalen in termijnen - iedere maand een minimum bedrag betalen. 

Als u kiest voor gespreid betalen in maandtermijnen, krijgt u bij Klingel in feite een kredietopening waarover u vrij kunt beschikken. Vervolgens betaalt u elke maand een minimum bedrag; meer aflossen mag altijd. Het minimum maandbedrag is afhankelijk van het totaal verschuldigd blijvend saldo. In dit bedrag zit een gedeelte rente en een gedeelte kapitaalaflossing. Zie ook het voorbeeld hieronder.

Iedere maand een duidelijk rekeningoverzicht

Zodra u hebt gekozen voor gespreid betalen in maandtermijnen, ontvangt u van ons iedere maand een rekeningoverzicht, waarop duidelijk staat aangegeven wat u besteld en betaald heeft, welk totaalbedrag u nog moet betalen en welk minimumbedrag u die maand dient te betalen. Natuurlijk mag u ook meer dan het minimumbedrag betalen. Of alles ineens.

Representatief voorbeeld van een kredietopening voor onbepaalde duur:

Kredietlimiet & opgenomen bedrag  € 500,-
Theoretische looptijd                         20 maanden
Aflossing                                            12 x € 30,00, 7 x € 25,00, 1 x € 6,62
Maandelijkse vaste debetrente           0,835%
Jaarlijks kostenpercentage                 (JKP) 10,5%

Let op! Geld lenen kost ook geld!

Kopen via overschrijvingsformulier

Kies dan voor de optie "Via het overschrijvingsformulier". Samen met uw bestelling ontvangt u dan een betaalformulier, waarmee u uw bestelling ineens, binnen 14 dagen, kunt betalen.

Kopen via PayPal

PayPal is een veilige en gemakkelijke manier om online te betalen. Om gebruik te kunnen maken van PayPal opent u een gratis PayPalrekening. Hierna kunt u via uw computer, tablet of smartphone altijd en overal met alleen uw e-mailadres en wachtwoord veilig online betalen. 

Rembours

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling te betalen wanneer deze afgeleverd wordt. U betaalt het bedrag, tot een maximum bestelbedrag  € 1.000,- dan contant aan de bezorger. De kosten voor rembours bedragen € 5,-.

Bankrekeningnummer Klingel
IBAN BE14 1796 1230 8783               
BIC COBABEBXXXX

Let op! Vermeld bij een betaling altijd uw klantnummer!